Pudinkové řezy s karamelovou šlehačkou

Kategorie: Předkrmy

Autor:

Pudinkové řezy s karamelovou šlehačkou

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Čad

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z listového těsta vyválíme dva pláty, vložíme na plech, vidličkou propícháme a upečeme.

Uvaříme pudink z mléka, másla, cukru, pudinkových prášků a polohrubé mouky. Horký pudink rozetřeme na vychladlý plát listového těsta a necháme vychladnout. Druhý upečený plát těsta rozkrájíme pilkovým nožem na dílky. Šlehačku se ztužovačem ušleháme dohusta, přidáme karamelovou šlehačku a krátce prošleháme. Šlehačku natřeme na studený pudink, narovnáme nakrájené dílky a podle nich nakrájíme řezy.
Necháme v ledničce vychladit.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist