Poctivá zelňačka

Kategorie: Polévky

Autor:

Poctivá zelňačka

Suroviny

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do hrnce dáme vařit uzená žebírka, bobkový list, nové koření, celý pepř a sůl. Klobásky nakrájíme na půlkolečka a opečeme je na cibulce s posekaným česnekem. Zasypeme červenou paprikou a odstavíme z plotýnky. Z uvařených žebírek odebereme maso a nadrobno ho pokrájíme. Do scezeného vývaru dáme vařit kysané zelí (nepropláchnuté). Po 15 minutách přidáme orestované klobásky, uzené maso a brambory nastrouhané nahrubo. Vaříme dalších 15 minut a na závěr zjemníme zakysanou smetanu. Podle chuti přidáme ocet, cukr, sůl a pepř.

Poznámka:

TIP: Po přidání zakysané smetany polévku již nevařte. Zachová si tak svoji krémovou konzistenci.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist