Albánská rybí polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Albánská rybí polévka

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Albánie

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V hrnci na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky česneku
Po zesklovatění přidáme oškrábané a na kostičky nakrájené brambory a mrkev, na plátky nebo měsíčky pokrájená rajčata.
Zeleninu zalijeme vodou, až začne polévka vařit, přidáme očištěné pstruhy a polévku dochutíme solí a pepřem
Uvařené ryby vytáhneme, vykostíme a nakrájíme na větší kusy, uvařenou zeleninu pomeleme
Kousky ryb a pomletou zeleninu potom vrátíme zpět do hrnce a polévku ještě malou chvíli povaříme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist