Chřestový krém se smetanou

Kategorie: Polévky

Autor:

Chřestový krém se smetanou

Suroviny

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji postupně prochladlým vývarem (vodou se slepičím bujonem), metličkou dobře rozšleháme a povaříme. Z opláchnutého chřestu odkrojíme tvrdé konce, chřest oloupáme, nakrájíme na špalíčky, ihned vložíme do 250 ml vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Osm chřestových hlaviček ponecháme na ozdobu, ostatní chřest s vlastním vývarem a polévkou umixujeme, osolíme, okořeníme, přidáme mléko a smetanu a přivedeme k varu. Při podávání vložíme do každé porce polévky dvě chřestové hlavičky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist