Tyrolská polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Tyrolská polévka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Rakousko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rohlíky nakrájejte na kostičky a v misce je pokapejte mlékem. Cibuli nasekejte najemno a špek nakrájejte na kostičky a obojí v pánvi orestujte na másle. V míse smíchejte osmaženou cibulku a špek s pažitkou, majoránkou, vejcem, moukou a kostičkami rohlíku.



Směs dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem a pak z ní vypracujte středně velké knedlíky a uvařte je v osolené vodě doměkka (jakmile vyplavou na povrch, jsou uvařené). Podávejte přelité horkým hovězím vývarem.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist