Domácí tarhoňa

Kategorie: Polévky

Autor:

Domácí tarhoňa

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z polohrubé mouky, vajec a špetky soli připravíme těsto tak tuhé, aby šlo strouhat.

Těsto strouháme na hrubém struhadle na plech, kde ho rozprostřeme, aby proschlo.

Suché strouhání můžeme mít připravené pro přípravu tarhoni nebo jako zavářku do polévky. Někdy strouhám těsto najemno a zavářka je potom jemnější.

Domácí tarhoňu používáme jako zavářku nebo přílohu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist