Krupicové noky do polévky

Kategorie: Polévky

Autor:

Krupicové noky do polévky

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vejce rozklepneme do hluboké mísy, přidáme rozpuštěné máslo, sůl, nasekanou pažitku a za stálého šlehání přidáváme tolik krupice, abychom získali husté těstíčko.

Z těstíčka pomocí lžíce ukrajujeme noky a vhazujeme je do horkého vývaru, vaříme 4 - 5 minut.

Krupicové noky přidáváme do různých zeleninových i masových vývarů a polévek.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist