Vynikající boršč

Kategorie: Polévky

Autor:

Vynikající boršč

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Ukraina

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Všechnu zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, mrkev a petržel nastrouháme. Kapustu rozkrájíme nadrobno, stejně tak řepu.

Na troše oleje zpěníme cibulku, přidáme nastrouhanou zeleninu a lehce orestujeme. Přidáme červenou řepu, 3 bobkové listy, sůl, pepř, nakrájenou kapustu a vaříme, dokud zelenina nebude uvařena doměkka. Do polévky přilijeme rajský protlak a boršč ještě krátce povaříme.

Vynikající boršč rozdělíme do talířů a na ozdobu použijeme zakysanou smetanu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist