Blesková polévka s krupicí

Kategorie: Polévky

Autor:

Blesková polévka s krupicí

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Slovensko

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do rozpáleného oleje dáme krupici, krátce ji opražíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vajíčka a mícháme tak dlouho, až se udělají jakoby halušky. Potom zalijeme vodou, přidáme ostatní suroviny, přivedeme do varu a vaříme 3 - 5 minut.

Do hotové polévky s krupicí nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať a odstavíme.

Bleskovou polévku s krupicí podáváme v hlubokých talířích.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist