Rybí krém ze sardinek

Kategorie: Polévky

Autor:

Rybí krém ze sardinek

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Norsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do kastrůlku si dáme olej, můžeme použít i ze sardinek. Najemno nakrájenou cibuli zpěníme v kastrůlku, přidáme sardinky, orestujeme, zaprášíme hladkou moukou, přidáme koření podle chuti, zalijeme předem nachystaným vývarem a metličkou rozšleháme. Polévku necháme 5 minut povařit, přilijeme horké mléko a smetanu a ještě chvíli povaříme.

Čerstvý kopr omyjeme, nasekáme najemno a orestujeme v kastrůlku na másle.
Na kopr propasírujeme přes jemné sítko uvařenou polévku (sardinkový krém), přivedeme do varu a jen krátce povaříme.

Hotovou polévku podle chuti osolíme a přidáme bílý pepř. Podáváme s lehce osmaženou, na nudličky nakrájenou vekou a sypeme pažitkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist