Jednoduchá mexická fazolová polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Jednoduchá mexická fazolová polévka

Suroviny

Porce: 5 + –
  • červené fazole 1 plechovka
  • rajský protlak 1 plechovka
  • fazole v chilli omáčce 1 plechovka
  • papriková klobása 1 ks
  • bílé fazole v nálevu 1 plechovka
  • sterilovaná kukuřice 1 plechovka
  • bujon 1 kostka
  • podle chuti
  • sůl 1 ks
  • tabasco 1 ks
  • mletý pepř 1 ks

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Mexiko

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na oleji si osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli s paprikovou klobáskou. Vše zalijeme fazolemi z plechovky, včetně nálevů a omáčky.

Do základu polévky přidáme hovězí bujon, trochu kečupu nebo malý rajský protlak. Vaříme asi 10 minut. Pak přidáme kukuřici a můžeme podávat.

Jednoduchou mexickou fazolovou polévku doporučuji před podáním posypat sýrem. K polévce se výborně hodí celozrnný knäckebrot. Při vynechání klobásky může být recept i vegetariánský.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist