Belgická polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Belgická polévka

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Belgie

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Dobře proprané krupky a očištěný celer uvaříme ve vývaru z kostí doměkka a prolisujeme sítem.

Připravíme si světlou jíšku z másla a mouky, podlijeme vývarem, přidáme připravené kašoviny a povaříme. Belgickou polévku zjemníme žloutkem rozkvedlaným ve smetaně.

Podle chuti na talíři dozdobíme nasekanými bylinkami nebo je doplníme přímo do polévky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist