Luxusní španělská česnečka

Kategorie: Polévky

Autor:

Luxusní španělská česnečka

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Olivový olej 60 ml
  • Česnek, oloupaný a pokrájený na plátky 10 stroužek
  • Hovězí vývar 1.2 l
  • Suché sherry 1 sklenice
  • Bageta, nasucho opražená 2 plátek
  • Parmazán, strouhaný 1 ks
  • Sůl dle chuti 4 špetka
  • Pepř dle chuti 3 špetka

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Španělsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na pánvičce rozehřejte olivový olej a osmahněte česnek dozlatova. V hrnci prohřejte vývar se sherry, a když dosáhne bodu varu, vsypte česnek. Osolte a opepřete podle chuti a na mírném plameni vařte asi půl hodiny. Chcete-li čirý vývar, polévku sceďte. Mezitím posypte plátky chleba sýrem a krátce zapečte v troubě, asi čtyři minuty při 220 stupních. Do hlubokého talíře nebo misky vložte opečený chléb, přelijte polévkou a hned podávejte. Chlebíčky můžete podávat i zvlášť.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist