Mexický hrnec

Kategorie: Polévky

Autor:

Mexický hrnec

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Rýže 2 balení
  • Mořská sůl dle chuti 3 špetka
  • Olivový olej 2 lžíce
  • Cibule, nakrájená nadrobno 1 ks
  • Mleté vepřové maso 450 g
  • Krájená rajčata 400 g
  • Rajský protlak 3 lžíce
  • Mleté chilli 1 špetka
  • Červené fazole ve slaném nálevu 200 g
  • Sekaná petrželka 1 hrst

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Mexiko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1 Rýži uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. V hrnci na oleji 4–5 minut opékejte cibuli; měla by změknout a začít zlátnout. Přidejte mleté maso, pět minut opékejte, míchejte a vařečkou drťte hrudky. Přilijte rajčata, 100 ml vody, rajský protlak, osolte, okořeňte chilli a po pokličkou povařte 25 minut (kdyby omáčka příliš houstla, přilijte trochu vody).

2 Odklopte, vmíchejte rýži, fazole, dosolte a přimíchejte petrželku. Podávejte horké.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist