Brynzová polévka

Kategorie: Polévky

Autor:

Brynzová polévka

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Cibule, nadrobno nakrájená 1 ks
  • Mletá paprika 2 lžička
  • Drůbeží vývar 750 ml
  • Brambory na kostičky 3 ks
  • Chilli paprička, nasekaná 1 ks
  • Zakysaná smetana 200 g
  • Brynza 200 g
  • Petrželková nať na ozdobu 1 hrst

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V hrnci opékejte na oleji 2 minuty dosklovita 1 cibuli , nadrobno nakrájenou. Zaprašte 2 lžičkami mleté papriky, zamíchejte a zalijte 750 ml drůbežího nebo zeleninového vývaru. Přidejte 2–3 brambory, na kostičky, osolte, případně přiostřete chilli a uvařte doměkka. V misce dohladka promíchejte 200 g zakysané smetany a 200 g brynzy a směs rozdělte na polévku v miskách. Ozdobte petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist