Brambory s chřestem a sýrovou omáčkou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Brambory s chřestem a sýrovou omáčkou

Suroviny

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory dobře omyjte a neloupejte. překrájejte na půlky nebo měsíčky a uvařte v osolené vodě doměkka. Z chřestu odlomte spodní čast a zbytek oloupejte. Vařte v osolené vodě s 1/3 másla a citronovou šťávou asi 7 minut. Omáčku připravíta tak, že rozpustíte zbývající máslo, do něj přisypte mouku a vytvořte jíšku. zalijte mlékem se smetanou a za stálého míchání dobře provařte. Potom přidejte tavený sýr, nechte rozpustit a dochuťte solí a pepřem a jemně sekanou bazalkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist