Španělská omeleta

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Večeře

Země: Španělsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a opečeme je na pánvi, na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme na menší kousky nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, pak vše zalijeme vejci ušlehanými s pepřem, solí a z obou stran osmažíme.



Hotovou omeletu ozdobíme půlkami rajčat, jarní cibulkou, kukuřičkami a podáváme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist