Houbový tatarák

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Houbový tatarák

Suroviny

Porce: 4 + –
  • tartare
  • různý druhy čerstvých hub 600 g
  • jarní cibule 2 ks
  • máslo 50 g
  • římský kmín 1 špetka
  • sůl 1 špetka
  • bílý, čerstvě mletý pepř 1 špetka
  • tučný bílý jogurt 100 g
  • bylinkové palačinky
  • vejce 2 ks
  • mléko 250 ml
  • hladká mouka 200 g
  • sekané bylinky 2 lžíce
  • olivový olej 2 lžíce
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • olivový olej na pečení 1 velká odměrka
  • salát
  • směs listových salátů 200 g
  • citrón 1 ks
  • olivový olej extra panenský 50 ml
  • sůl 1 špetka
  • pepř 1 špetka
  • parmezán 50 g

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. očištěné, omyté houby a cibuli nakrájíme nadrobno, opečeme na másle dozlatova, ochutíme solí, pepřem a římským kmínem, krátce podusíme a necháme vychladit

2. před podáváním smícháme vychlazený houbový tatarák se zakysaným krémem

3. mouku, vejce, mléko, olivový olej, sůl, pepř a jemně sekané bylinky dobře společně promícháme až nám vznikne jednolité těstíčko, z něhož pečeme na olivovém oleji v pánvi palačinky

4. směs salátu dobře omyjeme a natrháme na kousky

5. z olivového oleje, soli, pepře a citronové šťávy připravíme dresink a lehce promícháme se salátem

6. salát, palačinky, houbový tatarák upravíme na talíř a posypeme hoblinami parmezánu

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist