Tvarohové knedlíky s jahodama

Kategorie: Pokrmy

Autor:

 Tvarohové knedlíky s jahodama

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Veškeré přísady dáme na vál a uhněteme těsto,poté necháme cca 1/2 hod.odležet.( ale nemusíte).
Mezi tím si nachystáme jahody nebo můžou být i švestky,čerstvé nebo zavařené-kompot,necháme řádně odkapat,oschnout,nesmí být mokré,těsto se potom při balení nespojí.

Těsto můžeme rozválet a udělat čtverečky,ale já jen uždibuji z těsta kousky a dělám placky a balím ovoce,je to rychlejší než se dělat z plackama a efekt je stejný.
Dám vařit vodu,až vře vhodím knedlíky a vařečkou je nadzvednu ode dna,nechám vařit cca 4 minutky,promíchám a až knedlíky vyplavou nahoru,nechám vařit ještě cca 4-5 minut.Takže celková doba vaření knedlíků je 8 - 10 minut

Poznámka:

Tyhle suroviny jsou na jednu dávku,já většinou dělám ze dvou dávek. Na posypání stouhaný tvrdý tvaroh,cukr moučka,rozpuštěné máslo.Lze posypat i kakaem s cukrem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist