Telecí řízky se špenátem ( bílkovinný )

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Telecí řízky se špenátem ( bílkovinný )

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Řízky lehce naklepeme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji, vyjmeme a osolíme. Na pánvi rozehřejeme tuk a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme zmrazené špenátové listy, krátce je podusíme, osolíme a opepříme. Špenát smícháme s oběma druhy smetany, ochutíme muškátovým oříškem a necháme prohřát, ale již nevaříme. Řízky rozdělíme na talíře, pokapeme citronem, přidáme špenát a ihned podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist