Brambory pečené s klobásou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Brambory pečené s klobásou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Olivový olej 2 lžíce
  • Cibule, nasekaná najemno 1 ks
  • Česnek, rozmělněný nožem 2 stroužek
  • Chilli paprička, zbavená semeníku, nasekaná najemno 1 ks
  • Čerstvě namletý pepř 1 špetka
  • Pálivá paprika 1 špetka
  • Konzerva krájených rajčat s česnekem 800 g
  • Sůl - dle chuti 2 špetka
  • Brambory, oloupané, rozčtvrcené 1 kg
  • Pikantní klobása 250 g

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Lžíci oleje rozpalte v pánvi, přidejte cibuli, česnek a papričku, čtyři minuty opékejte doměkka. Přidejte pepř a pálivou papriku, promíchejte. Do pánve přidejte i konzervu nakládaných rajčat a na mírném plameni přiveďte k varu. Nechte dvacet minut probublávat, dokud omáčka nezhoustne . Dobře osolte a pokud máte raději hladší konzistenci omáčky, rozmixujte ji tyčovitým mixérem.

2, Mezitím brambory patnáct minut povařte v osolené vodě. Ve velké pánvi nasucho opražte klobásu pokrájenou na plátky. Nechte ji lehce pustit tuk, přidejte druhou lžíci olivového oleje a pak i scezené a osušené brambory a na mírném plameni opékejte doměkka. Vmíchejte zhoustlou omáčku a podávejte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist