Houbová sekaná

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Houbová sekaná

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cibuli, česnek a houby očistíme, česnek prolisujeme a zbytek nakrájíme najemno. Sýr nastrouháme nahrubo. Housku nakrájíme na kostky a rozmočíme v mléce.

Mleté maso vložíme do mísy, osolíme a okořeníme. Přidáme houby, sýr, cibuli a česnek. Vše pořádně promícháme. Přidáme 2 vejce a opět vše promícháme. Nakonec přimícháme housku s mlékem. Sekanou necháme odpočinout.

Mezitím si nachystáme pekáč, který vymažeme sádlem a rozhřejeme troubu. Z odpočinuté sekané vytvarujeme šišku, vložíme ji na plekáč a následně do trouby.

Během pečení sekanou mírně podléváme. Poslední vejce rozklepneme do hrníčku a rozkvedláme. Před dopečením jím sekanou potíráme.

Podáváme tradičně s bramborovou kaší a zeleninou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist