Imam bajalma

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Imam bajalma

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Makedonie

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rajčata, papriky, feferonku, česnek a cibule očistíme. Vše nasekáme nadrobno.

Lilky zbavíme stopky, ale neloupeme je. Po délce je na 3 místech nařízneme a opečeme na oleji. Pak je vyjmeme.

Na témže oleji společně osmažíme cibuli, papriky, feferonku a rajčata. Do osmažené směsi přidáme česnek a petrželku. Směs osolíme podle chuti, dobře promícháme a směsí naplníme řezy v lilcích.

Lilky narovnáme do zapékací mísy, trochu podlijeme teplou vodou a pečeme v troubě při 200 °C asi 30 minut.

Mezitím si připravíme zálivku. Mouku osmahneme na oleji, přidáme šťávu z rajčat, osolíme a povaříme. Šťávou zalijeme lilky a necháme v troubě zapéct.

Imam bajalma ihned podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist