Hotpot

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Hotpot

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Nizozemsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Opláchnuté hovězí maso vložíme do vařící osolené vody. Přidáme koření a maso vaříme pod pokličkou na mírném ohni.

Když je maso téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájené brambory a nadrobno nakrájenou cibulku.

Hotpot je hotový tehdy, když maso a zelenina změkne a tekutina je odpařená. Zeleninu a brambory přelijeme rozehřátým máslem, ozdobíme petrželkou a poklademe na plátky nakrájeným masem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist