Dánské bramborové kuličky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Dánské bramborové kuličky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Dánsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Uvařené a vychladlé brambory oloupeme a rozmačkáme. Přidáme koření, strouhanou nivu nebo jiný výraznější sýr a vejce. Vše dokonale prohněteme. Nakonec směs osolíme podle chuti.

Z bramborového těsta tvarujeme kuličky velké jako klasické kupované krokety nebo trochu větší. Dánské bramborové kuličky obalíme ve strouhance a smažíme ve fritovacím hrnci dozlatova.

Dánské bramborové kuličky necháme trochu vychladnout a můžeme podávat. Dánské bramborové kuličky můžeme podávat jako přílohu nebo samostatně s dresinkem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist