Fazolka jako od Bulhara

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Fazolka jako od Bulhara

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Bulharsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zelenou fazolku očistíme, opláchneme, šikmo nakrájíme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Scedíme a necháme okapat. Nakrájíme slaninu, na které osmahneme drobně nakrájenou cibulku. Oloupeme a nakrájíme rajčata, na nudličky nakrájíme uzeninu a všechno smícháme s fazolkami.

Fazolky opepříme, posypeme vegetou, zakápneme citronovou šťávou a dáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku. Navrch rozklepneme vejce, posolíme, posypeme sekanou petrželkou a do předehřáté trouby dáme zapéct. Můžeme posypat i strouhanou nivou.

Fazolku jako od Bulhara podáváme třeba s chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist