Ostrá masová směs s rýží

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Ostrá masová směs s rýží

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Rýže 200 g
  • Olej 2 lžíce
  • Libové vepřové maso 400 g
  • Sůl dle potřeby 1 ks
  • Pikantní maďarská klobása 200 g
  • Červená cibule 1 ks
  • Rajčatový protlak 1 lžíce
  • Chilli omáčka dle chuti 1 ks
  • Jarní cibulka na posypání 1 hrst

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rýži několikrát propláchneme horkou vodou, zalijeme 300 ml vody, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme zakrytou 15 minut. Stáhněte z ohně, neodklápíme a necháme 10 minut dojít. Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme a promícháme. Klobásu nakrájíme na malé kousky.
Cibulky nakrájíme na půlměsíčky a zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme maso a klobásu a zprudka orestujeme. Mezitím nakrájíme pórekm papriku a česnek a přidáme je k masu.
Přimícháme lžíci rajčatového protlaku a dle chuti chilli omáčku. Chvíli společně restujeme, pak podlijeme 100 ml vody, přiklopíme a dusíme 10 minut. Směs podáváme s rýží a posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist