Bramborový salát s pistáciemi

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bramborový salát s pistáciemi

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Brambor typ A 750 g
  • Extra panenský olivový olej 75 ml
  • Vinný ocet 3 lžíce
  • Mořská sůl dle chuti 2 špetka
  • Hrubě mletý barevný pepř dle chuti 2 špetka
  • Placholistá petrželka 1 hrst
  • Bílá cibule 1 ks
  • Pražené pistácie 2 hrst
  • Parmazán 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Itálie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory ( vybírejte spíš menší ) omyjte a uvařte ve slupce doměkka. Nechte trochu zchladnout, oloupejte a nakrájejte na kousky. Ještě teplé brambory zalijte olivovým olejem a vinným octem, přidejte sůl, pepř, nasekanou petrželku a pořádně promíchejte. Nechte asi 10 minut odležet a podle chuti přidejte olej a ocet, brambory ho do sebe vsáknout opravdu hodně! Nakonec vmíchejte nakrájenou cibuli a nasekané pistácie. Před podáváním posypte parmazánem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist