Exotické lívance

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Exotické lívance

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Těsto
  • Hladká mouka 1 hrnek
  • Bi-soda 1 lžička
  • Kokos sušený 8 lžíce
  • Mléko 1 hrnek
  • Vejce 1 ks
  • Cukr 2 lžíce
  • Kandovaná pomerančová kůra 2 lžička
  • Zálivka
  • Bílý jogurt malý 1 kelímek
  • Cukr 4 lžička
  • Citronová kůra 0.5 lžička
  • Granátové jablko semínka 1 šálek
  • Ingredience
  • Máslo 20 g

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Sypké ingredience na těsto smíchejte. Přidejte mléko a vejce a rozšlehejte metličkou do hladkého těsta. Můžete do těsta přidat trochu semínek z granátového jablka.
Rozpálenou pánvičku si lehce potřete rozpuštěným máslem (já měla lívanečník) a dejte na ni lžíci těsta. Když vám podél okraje začne těsto tuhnout, můžete obracet. Takto zpracujte všechno těsto.
Do bílého jogurtu přidejte cukr, 2/3 množství citronové kůry a promíchejte. Podávejte a posypte semínky granátového jablka. Dozdobte zbytkem citronové kůry. Můžete přidat snítku máty.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist