Zapékané špagety z TV

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Zapékané špagety z TV

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Špagety 1 balíček
  • Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva 1 plechovka
  • Paprika 6 ks
  • Rajčata 300 g
  • Sýr 250 g
  • Rostlinný olej 4 lžíce

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Uvaříme si špagety a přecedíme. Do pekáčku dáme olej a na něj vrstvu špaget (asi tak polovinu). Na tuto vrstvu rozprostřeme nakrájené papriky, rajská jablíčka a pokrájené hovězí maso z konzervy. (Maso z konzervy dodává zvláštní chuť). Na tuto vrstvu dáme zbylé špagety. Přikryjeme alobalem a dáme zapéct do trouby.
Zapékáme asi 40 min. na 180 °C. Potom posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem a dáme asi tak na 10 minut znova do trouby. Nakrájíme na porce a podáváme.
V zimě lze použít i zmrazenou zeleninu na lečo. Recept je z televizního vaření asi tak z roku 1967. Toto jídlo je v naší rodině jako mor. Vaříme jej nejmémě 15x do roka.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist