Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Hovězí maso 800 g
  • Cibule 3 ks
  • Brambory 1.5 kg
  • Rostlinný olej 1 dl
  • Sůl 1 ks
  • Mletá paprika 1 ks
  • Česnek 3 stroužek
  • Pepř mletý 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory nastrouháme a mírně vymačkáme, osolíme, opepříme.
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opaprikujeme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme.
Přidáme brambory, zarovnáme a v troubě pomalu upečeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist