Falešná rychlá vepřová svíčková

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Falešná rychlá vepřová svíčková

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Vepřové maso 1 kg
  • Koření - Adžika 1 balíček
  • Zelenina 1 sklenice
  • Sladká smetana 1 ks
  • Worcestrová omáčka 1 ks

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso musíme naložit na 2 dny (maso můžete rozkrájet na menší kousky, ale ne moc malé), a to posypeme ho kořením adžikou a pocákáme worchestrem - nemusíte šetřit, nechat odležet v lednici.Po 2 dnech marinování masa ho vložíme do pekáče, přidáme Kunovjanku i s nálevem, podlijeme vodou a dáme péct (já přidávám do pekáče ještě trochu másla). Po upečení vyndáme maso na talíř a zahustíme omáčku (já zahušťuji na sporáku), hladkou moukou a vodou, necháme přejít varem a nakonec přidáme smetanu a maso. Omáčku nemusíme dále moc ochucovat, v případě přisolit.
Podáváme s knedlíkem a můžeme použít i brusinky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist