Francouzské brambory

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Francouzské brambory

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Francie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme uvařit do osolené vody. Mezitím si nastrouháme salám, např. junior‚ vajíčka a sýr. Uvařené brambory scedíme‚ polovinou poklademe dno zapékací mísy a opepříme.
Dále pokračujeme vrstvou junioru‚ na kterou klademe nastrouhaná vajíčka. Předposlední vrstvu tvoří opět brambory‚ na které dáme nastrouhaný sýr, a vložíme na cca 30 minut do předehřáté trouby. Pečeme bez přikrytí‚ aby byl sýr dozlatova upečený.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist