Chilli con carne s dušenou rýží

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Mexiko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Fazole namočíme, nejlépe přes noc, a pak uvaříme doměkka. Teprve poté je osolíme a necháme přibližně 15 minut odstát. Přecedíme je a propláchneme.

Cibuli nakrájíme na jemné kostky. Oloupaná rajčata překrájíme na malé kousky.

V hrnci s olejem orestujeme cibuli do mírně nazlátlé barvy, přidáme prolisovaný česnek, mletou papriku s chilli kořením.

Promícháme a ihned přidáme mleté maso, které restujeme do zhnědnutí (až ztratí svoji sytě červenou barvu).

Přidáme na malé kostičky nakrájená rajčata a papriky a trochu vody. Osolíme a vaříme pod pokličkou přibližně 15 minut, poté do směsi vložíme uvařené fazole.

Ještě deset minut za občasného míchání povaříme a v případě potřeby pokrm zředíme studenou vodou a  přidáme čerstvě pokrájené lístky oregana.

Jako přílohu podáváme uvařenou rýži.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist