Pohankové placky se zelím

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Pohankové placky se zelím

Suroviny

Porce: 4 + –
  • vejce 2 ks
  • pohanka lámanka 250 g
  • malá cibulka 1 ks
  • sůl, pepř, bobkový list, mletý kmín 1 ks
  • česnek 4 stroužek
  • sterilované zelí 2 sklenice
  • olej na smažení 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Pohanku zalijeme v kastrůlku vodou, tak aby byla zcela potopená a na mírném ohni ji za občasného promíchání uvaříme doměkka.
K pohance prolisujeme česnek, přidáme vejce, pažitku, sůl, pepř a mletý kmín. Vše důkladně promícháme a poté necháme směs odležet 10 minut. Pokud by směs nedržela pohromadě, přidáme ještě jedno vejce. Ručně vytvarujeme placky, které osmahneme na oleji.
Cibuli nakrájenou na kostičky osmahneme na oleji a přidáme zelí, sůl, pepř a bobkový list. Za občasného promíchání podusíme doměkka. Osmažené placky podáváme se zelím.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist