Karbanátky z přírodního tofu a ovesných vloček

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Karbanátky z přírodního tofu a ovesných vloček

Suroviny

Porce: 12 + –
  • tofu 1 ks
  • vejce 2 ks
  • vločky ovesné uvařené 1 miska
  • sýr strouhaný 1 hrst
  • sůl 1 špetka
  • cibule 1 ks

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Vegetariáni

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 12

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejdříve si dáme vařit misku ovesných vloček.

Přidáme 1-2 vejce, sůl, vidličkou rozmačkané bílé tofu, najemno nakrájenou cibuli a trochu nastrouhaného tvrdého sýru. Uděláme těstíčko a třeba přidáme i strouhanku, dle hustoty.

Obalujeme ve strouhance a tvoříme malé karbanátky, které na pánvi upečeme po obou stranách. Nejlepší chuť mají, když se konzumují ještě teplé.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist