Cibulová omáčka

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Cibulová omáčka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
V kastrůlku zahřejeme máslo, přisypeme cibuli a zprudka ji opečeme. Mícháme, dokud cibule nezíská zlatou barvu.
Opečenou cibuli vybereme na misku, tuk necháme v kastrůlku. Přidáme kousek másla, zahřejeme, zasypeme moukou a upražíme zlatavou jíšku, asi 3 minuty.
Jíšku zalijeme vývarem a dobře rozmícháme.
Do omáčky vrátíme cibuli a zvolna vaříme 20-30 minut. Občas promícháme.
Nakonec dochutíme solí a pepřem a přecedíme.
Podáváme s vařeným masem a knedlíkem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist