Špenátovo-tvarohové noky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Špenátovo-tvarohové noky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Špenát spařte vroucí vodou, pak jej nechte okapat, důkladně osušte a nadrobno nasekejte. Ve velké míse smíchejte špenát, petrželku, rozmaèkaný stroužek česneku, tvaroh, mouku, vejce, parmazán a muškátový oříšek. Směs podle chuti osolte a opepřete. Ze směsi odebírejte a tvořte kuličky velikosti vlašského ořechu. Vzniklé noky dejte na 30 minut do lednice. Noky vařte ve vroucí osolené vodě – vždy počkejte, až vyplavou na povrch, a pak ještě 1 minutu povařte. Servírujte posypané parmazánem, zastříknuté olejem, s hnízdem rukoly.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist