Brambory pečené s petrželí

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Brambory pečené s petrželí

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory i petržel dejte na 3 minuty do vroucí osolené vody. Pak je sceďte, důkladně osušte a roztřiďte na brambory a petržel.

Olej vlijte na plech a 5 minut ho pořádně rozehřívejte. Přidejte brambory a obalte je v oleji. Poté 25 minut pečte v troubě vyhřáté na 190 °C. Vyjměte z trouby, přidejte petržel a stroužky česneku a 30 minut dopékejte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist