Nadívané žampiony s bazalkovým pestem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Nadívané žampiony s bazalkovým pestem

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Žampiony důkladně očistíme a oloupeme. Opatrně vyřízneme nožičku, abychom mohli žampiony snadno plnit.

Tvaroh smícháme s lučinou, přidáme 1 a 1/2 lžíce bazalkového pesta, osolíme. Česnek oloupeme a stroužky prolisujeme. Všechno důkladně smícháme dohromady.Vzniklou směsí plníme žampiony. Nakonec na každý žampion naneseme trochu strouhaného sýra a trochu pesta.

Nadívané žampiony naskládáme do pekáčku vymazaného olivovým olejem. Dáme vše zapékat do předehřáté trouby na 20 minut. Jako příloha se dobře hodí vařené nebo opékané brambory, eventuálně toasty.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist