Tyrolské rösti

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Tyrolské rösti

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Brambory uvařené ve slupce 1 kg
  • Uvařené hovězí maso 250 g
  • Cibule 2 ks
  • Sádlo 3 lžíce
  • Sušená majoránka 1 lžička
  • Čerstvě nasekaná petrželová nať 2 lžíce
  • Sůl 2 špetka
  • Pepř 2 špetka
  • Kmín 0.5 lžička

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Rakousko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Studené brambory oloupejte a nakrájejte na plátky silné 3 až 4 mm. Maso zbavte případného tuku a nakrájejte na proužky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.

V pánvi rozehřejte sádlo a brambory v něm opékejte asi 5 minut dozlatova. Průběžně je obracejte, aby se opekly z obou stran. Pak přidejte cibuli a maso a opékejte ještě dalších 5 minut. Směs ochuťte majoránkou a ještě chvíli smažte, dokud všechny ingredience nejsou hezky opečené.

Na závěr přidejte petrželovou nať a podle chuti sůl, pepř a kmín.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist