Zapečené nadívané žampiony

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Zapečené nadívané žampiony

Suroviny

Porce: 16 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 16

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Žampionům odstraníme nožky , oloupeme hlavičky. Celé je osolíme,opepříme a naskládáme na plech. Cuketu, cibuli, papriku a nožičky žampionů nakrájíme na malé kostičky, česnek nasekáme najemno. Na pánvi rozehřejeme rostlinný tuk Flora Gold a zprudka a krátce orestujeme všechnu zeleninu.
Ochutíme solí, pepřem a stáhneme z plamene. Smícháme s lučinou nebo kozím sýrem.
Připravené žampióny naplníme zeleninovou směsí. Zasypeme parmazánem, vložíme do trouby zahřáté na 190°C a zapečeme cca 8-12 minut, dle velikosti žampionů.
Tip: Před podáváním můžeme posypat nasekanou petrželkou.

Poznámka:

doporučuje se místo lučiny použít čerstvý kozí sýr
podle chuti solíme a pepříme
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist