Bramborový guláš III

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky

2. V hrnci na tuku rozpustíme slaninu nakrájenou nadrobno, přidáme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku, zalijeme 1/4 l vývaru a přivedeme k varu

3. Vložíme připravené brambory, okořeníme kmínem, pepřem, osolíme a podusíme do poloměkka

4. Z tuku a hladké mouky připravíme zásmažku, kterou zředíme 1/4 l vývaru, za stálého míchání necháme provařit, pak zahoustlý vývar přilijeme k bramborům

5. Přidáme česnek utřený se solí a brambory dovaříme, před koncem hodíme do guláše nakrájené lahůdkové párky a dochutíme drcenou majoránkou, případně přisolíme.

Poznámka:

koření dáváme podle chuti
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist