Omeleta s hermelínem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Večeře

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Vejce promícháme s mlékem, špetkou soli a pepře. Mícháme tak, aby se netvořila pěna

2. Nalijeme na horkou pánev s máslem a kraje omelety shrnujeme směrem doprostřed a tekuté vejce nakloněním pánve přelijeme na shrnutou část pánve. Pokračujeme až to té doby, kdy je tekuté vejce rozteklé po celé pánvi. Přidáme pokrájený hermelín a ještě na pánvi začneme omeletu stáčet do roličky

3. Srolovanou omeletu vyklopíme na talíř, dozdobíme a můžeme podávat

Diskuze

wh0cd884043 singulair online cheap sildenafil

Reagovat

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist