HOUBOVÝ QUICHE

Kategorie: Pokrmy

Autor:

HOUBOVÝ QUICHE

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Šalotku nakrájíme najemno a orestujeme s kostičkami slaniny. Směs naneseme na těsto, přidáme sýr nakrájený na kostky a zalijeme royalem (tak se nazývá zálivka na quich, která se skládá ze smetany, vajec a muškátového oříšku).

Korpus
Ze surovin na korpus vypracujeme kompaktní těsto. Vyválíme, naneseme do formy na dortový korpus a vidličkou propícháme dno.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 190 °C asi 30 - 35 minut.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist