Bavorský guláš

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bavorský guláš

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Německo

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nakrájejte na jemno cibuli a na sádle nebo oleji ji opečte do světle hněda. Přidejte hovězí maso nakrájené na kostky 2x2 cm, 4 stroužky prolisovaného česneku, polovinu mletého kmínu a vše orestujte. Přidejte mletou papriku, rajčatový protlak, 2 bujóny a zalijte pivem.
Duste v hrnci napůl zakryté pokličkou na mírném plameni. Až bude maso téměř hotové, přidejte zbylý prolisovaný česnek, kmín a všechnu majoránku (podrťte v dlani). Šťávu zahustěte moukou nebo jíškou. Dle chuti osolte a opepřete.
Tip: Podávejte posypané smaženou cibulí a slaninou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist