Jarní zeleninové závitky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Jarní zeleninové závitky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Čína

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Rýžové tenké nudle zalijeme horkou vodou, po několika minutách scedíme a nakrájíme na menší kousky
2. Do mísy dáme rýžové nudle, směs zeleniny nakrájené na tenké nudličky, vařené krevety, na menší kousky nakrájené kuřecí maso, oloupané rozetřené stroužky česneku, na jemno nastrouhaný zázvor, sójovou omáčku a vše dobře promícháme
3. Kulatý rýžový papír dáme do velké mísy s teplou vodou, po jednom do ní vždy papír položíme, po půlminutě opatrně vytáhneme, zatřepeme s ním, aby odkapala voda a dáme na suchý talíř
4. K okraji rýžového papíru dáme část připravené směsi, zarolujeme, zhruba v polovině rolování překlopíme strany do středu, aby se závitek nikde nerozmotal
5. Pak v pánvi ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje usmažíme závitky po obou dozlatova.

Poznámka:

zeleninové směsi (mrkev, červená paprika, čínské zelí, klíčky, zelí)
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist