Nakládané zelené chilli papričky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Nakládané zelené chilli papričky

Suroviny

Porce: 1 + –
  • zelené chilli papričky 450 g
  • cukr krystal 75 g
  • rozdrcené hořčičné semínko 50 g
  • ččerstvě mletý římský kmín 50 g
  • drcený česnek 50 g
  • mletá kurkuma 1.5 lžička
  • sůl 2 lžička
  • bílý ocet 150 ml
  • česnek 20 stroužek

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Čína

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Ve vyvařené sklenici smícháme hořčičná semínka, římský kmín, kurkumu, drcený česnek, vinný ocet, cukr a sůl
2. Zakryté necháme stát 24 hodin, koření se tak vyluhuje a cukr se solí rozpustí
3. Na rozehřátém hořčičném oleji směs pomalu orestujeme, asi tak 5 minut
4. Přidáme stroužky česneku a restujeme dalších 5 minut
5. Přidáme čerstvé chilli a zlehka je osmahneme doměkka (nesmí ale změnit barvu), bude to trvat, na mírném plameni, tak 30 minut, necháme vychladnout
6. Směs uzavřeme do skleniček s uzávěrem a necháme týden odstát

Poznámka:

recept na půl kila
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist