Kuře na paprice s fettuccine

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuřecí čtvrtky osolíme a opepříme a osmahneme v hrnci( s poklicí ve kterém můžeme zapékat v troubě)s rozpáleným máslem a olejem ze všech stran dozlatova. Stehna vyjmeme a na tuku zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, maso vložíme zpět, posypeme mletou sladkou paprikou, promícháme a podlijeme kuřecím vývarem. Zakryjeme poklicí nebo přendáme do zapékací mísy s víkem a dáme péct do trouby doměkka. Dle potřeby přiléváme další vývar nebo vodu. Po změknutí masa hrnec vyjmeme z trouby, vyjmeme maso, omáčku propasírujeme nebo rozmixujeme a zahustíme ji dle potřeby moukou rozmíchanou ve smetaně na šlehání. Podle chuti osolíme a opepříme.  

Podáváme s fettuccine, posypané nadrobno pokrájenou hladkolistou petrželkou.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist