Bylinková omeleta s listovým špenátem

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bylinková omeleta s listovým špenátem

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

PŘÍPRAVA:

Česnek oloupejte a pokrájejte na malá kolečka; špenát pořádně umyjte; odstraňte tvrdé stonky a také nahnilé listy; cibuli orestujte na troše másla do sklovita; poté přidejte špenát a česnek; osolte, opepřete a okořeňte muškátovým oříškem; všechno nechte na malém plameni několik minut vařit; poté sejměte ze sporáku a dejte do tepla.

POSTUP:

Vejce pořádně ušlehejte; osolte a opepřete; vmíchejte bylinky; zbytek másla zahřejte ve vhodné pánvi, přilijte vajíčkovou hmotu a nechte péct; pak přiklopte omeletu v pánvi paletkou, přeložte na předehřátý talíř, na vrchu nařežte a naplňte špenátem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist